klimaatpsycholoog Gerdien de Vries

Balstjurrich? Gewoon doen in 't DreamHûs

24 november 2022

Onze missie om de verduurzaming van de gebouwde omgeving te versnellen is actueler dan ooit. En wij geloven dat het kan!

Inspirerend event

We kijken terug op een inspirerend event bij ons DreamHûs op de The Green Village in Delft, waar stakeholders en geïnteresseerden, zoals overheden, woningcorporaties, bouw- en installatiebedrijven en huurdersbelangenverenigingen aanwezig waren.

Gevarieerd programma

Dagvoorzitter Thomas van Belzen leidde ons door het gevarieerde programma. De initiatiefnemers, diverse innovators en huurders spraken over betaalbaar en comfortabel verduurzamen van bestaande woningen. De keynote van klimaatpsycholoog Gerdien de Vries van TU Delft over de ‘gedoefactor’ bij verduurzamen gaf interessante inzichten. Vanuit de zaal werden goede vragen gesteld en na de (helaas erg regenachtige) rondleiding door de woningen werd enthousiast nagepraat tijdens de netwerkborrel.

We hopen een ieder geïnspireerd te hebben. Laten we ‘balstjurrich’ zijn en samen aan de slag gaan om die versnelling te realiseren.

Meer informatie

Wilt u meer weten over het DreamHûs? Of heeft u een innovatie die u wilt testen? Neem contact met ons op via Willy Spanjer 06 14 60 96 31 of Joris Hoeksema 06 82 72 20 28

Bekijk hieronder de after-movie en bekijk ook ons foto-verslag.