DreamHûs speeddate

28 april 2021

Ben jij de bedenker van een innovatieve oplossing of nieuw product om de voorraad van sociale huurwoningen in Nederland te verduurzamen? Bijvoorbeeld op het gebied van ventilatie, alternatieve bouwmaterialen, sociale innovatie of een andere oplossing met de potentie om op te schalen? Ben jij een vernieuwer die buiten de gebaande paden durft te denken én doen?

Innovatieve en gebruikersvriendelijke oplossingen gezocht 

Meld je dan aan voor de speeddate van DreamHûs. Pitch jouw idee op 18 mei aan onze jury en verover een plek in dit levensechte lab op The Green Village van TU Delft Campus. Met de beste matches gaan we verder in gesprek om onze droom samen mogelijk te maken. Met een plek in één van de drie DreamHûzen krijg je de mogelijkheid om kennis en ervaring op te doen in een bewoonde situatie. Daarnaast ondersteunen de partners van DreamHûs je actief bij het experiment, van de subsidieaanvraag voor de installatie tot en met de uitvoering. 

Aanmelden 

Aanmelden kan tot en met 7 mei bij Willy Spanjer, via 06 14 60 96 31 of via een e-mail

De speeddates vinden plaats op dinsdag 18 mei en bestaan uit een pitch van 10 minuten, gevolgd door een kort gesprek en vragenronde.

Gerelateerd nieuws: Duurzaam Gebouwd